Categorii

Produse noi

Toate produsele noi

Cele mai vândute

Toate produsele cele mai vândute

Oferte speciale

Toate promoțiile

Confidentialitate


Datele personale si informatiile introduse de clienti si utilizatorii serviciilor noastre vor fi folosite numai în scopul organizarii si desfasurarii activitatii proprii curente de gestiune economico-financiara si administrativa, conform cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Decizia Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nr.100 din 23 noiembrie 2007.

Editura Tehno-Art – SC General Tehnoart SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si în scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Orice utilizator sau client care a furnizat datele personale si adresa sa de e-mail pe site-ul tehno-art.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile cuprinse în formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea acestora si livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client.

Editura Tehno-Art– SC General Tehnoart SRL nu ofera, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.